Save the date!

Updated: Jul 4, 2019


Pe Simina am cunoscut-o pe unul din grupurile de pe Facebook dedicate viitoarelor mirese. Da, am ajuns pe un astfel de grup, din 2 motive. Pentru a cunoaste mai bine preferintele mireselor si pentru a putea raspunde mai bine nevoilor lor. Al doilea motiv este mai personal, urmeaza sa fiu si eu mire in viitorul apropiat. Si de aici a aparut si principala surpriza a sedintei foto pe care am facut-o impreuna cu Simina si Alex: Urmeaza sa avem nunta in aceiasi zi, 13.10.2018.


Sedinta a decurs foarte bine. De la inceput au venit relaxati, veseli, cu chef de poze, desi au batut drum lung pana la Snagov. Din pacate, ne-a oprit ploaia inainte sa bifam tot ce ne-am propus. Casa de piatra si sa va distrati la nunta!
Numele meu este Mihai si sunt fotograf de nunta, fotograf de botez, fotograf de familie, fotograf corporate si fotograf comercial din Bucuresti. Insa imi place sa descopar si sa fotografiez oameni din diferite colturi ale tarii, calatoriile fiind o pasiune care merge mana in mana cu fotografia. Si imi place sa transpun povesti si emotii in imagini, astfel ca tu sa poti sa retraiesti acele momente frumoase prin intermediul fotografiilor facute de mine.

Daca vrei sa iti fiu alaturi la fericitul eveniment, nu ezita sa ma contactezi. Stabilim toate detaliile la o cafea.

67 views

Numele meu este Mihai si sunt fotograf de nunta, fotograf de botez, fotograf de familie, fotograf corporate si fotograf comercial din Bucuresti. Insa imi place sa descopar si sa fotografiez oameni din diferite colturi ale tarii, calatoriile fiind o pasiune care merge mana in mana cu fotografia. Imi place sa transpun povesti si emotii in imagini astfel ca tu sa poti sa retraiesti acele momente frumoase prin intermediul fotografiilor facute de mine.

Daca vrei sa iti fiu alaturi la fericitul eveniment, nu ezita sa ma contactezi. Stabilim toate detaliile la o cafea.

Fotograf de Nunta Bucuresti | I Do Photo - 0729028832