despre mine

Ma numesc Mihai, sunt din Bucuresti, insa am crescut primii ani la Sibiu. Tind sa cred ca acei primi ani au avut un impact major asupra personalitatii mele, lucru care ma bucura. Prietenii m-ar caracterzia ca fiind o persoana prietenoasa, glumeata, sociabila, rationala. Mirii cu care lucrez imi spun ca sunt prietenos, empatic, atent la detalii si cu solutiile la mine. Sunt curios tu cum m-ai caracteriza la o prima "vedere".

Despre fotografie sunt foarte multe de spus. Sunt pasionat de fotografie de multi ani si a fost unul din Hobby-urile mele inca de mic. Dupa ani de corporatii, mi-am dat seama ca am nevoie de mai mult de un birou situat intre patru pereti. Solutia a venit natural, devenind fotograf de nunta, fotograf de botez, fotograf de oameni si de frumos. Intre timp am invatat de la cei mai buni din bransa, participand la workshopuri organizate de Jerry Ghionis si pe plan local de catre Marian Sterea si Marius Tudor.

Pe langa aspectele tehnice, de-a lungul timpului am invatat ca nu toti oamenii sunt compatibili sau pe aceeasi lungime de unda si acest aspect poate sa influenteze, in rau sau in bine, colaborarea dintre tine si fotograful pe care il alegi sa iti fie alaturi aproape 18 ore in una din cele mai importante zile din viata ta. O sa fie alaturi de tine atunci cand vei desface o sticla de prosecco cu domnisoarele de onoare, topaind fericite in capul patului, atunci cand viitorul tau sot te va vedea prima data imbracata in rochia de mireasa si atunci cand parintii tai te vor imbratisa emotionati la sfarsitul zilei. De aceea, te invit la o cafea buna, sa ne cunoastem mai bine si sa va asigurati ca eu sunt omul din spatele aparatului foto pe care vreti sa il aveti alaturi in toate aceste momente unice!

Numele meu este Mihai si sunt fotograf de nunta, fotograf de botez, fotograf de familie, fotograf corporate si fotograf comercial din Bucuresti. Insa imi place sa descopar si sa fotografiez oameni din diferite colturi ale tarii, calatoriile fiind o pasiune care merge mana in mana cu fotografia. Imi place sa transpun povesti si emotii in imagini astfel ca tu sa poti sa retraiesti acele momente frumoase prin intermediul fotografiilor facute de mine.

Daca vrei sa iti fiu alaturi la fericitul eveniment, nu ezita sa ma contactezi. Stabilim toate detaliile la o cafea.

Fotograf de Nunta Bucuresti | I Do Photo - 0729028832